Predávame kvalitné moderné zbrane od A.E. Precision

ae precision zbrane

Vstúpte s nami do sveta, kde precíznosť a kvalita sú našou vášňou. Spoločnosť „A.E. Precision s.r.o.“ bola založená v auguste 2019 v Bratislave na Slovensku. Ako výrobca špecializovaných kovových dielcov s vysokou presnosťou na CNC strojoch. Naše výrobky nesú so sebou slovenský štítok precíznosti a kvality a poskytujú dokonalú funkčnosť.

Po získaní príslušnej licencie sme sa špecializovali na výrobu dielcov pre civilné lovecké ručné zbrane. Ale náš príbeh pokračuje. V druhej polovici roku 2021 sme získali prestížnu licenciu od Steel Action GmbH z Kolína nad Rýnom na výrobu ich zbraní pod našou vlastnou hlavičkou. Vytvorili sme vlastný sortiment zbraní, ktoré nesú v sebe silu a tradíciu slovenskej zbrojnej výroby v tejto oblasti.

Naše výrobky patria do triedy „Straightpull – rifle“, kde naša jedinečná technológia zabezpečuje, že pohyb záveru je priamy pozdĺž línie výstrelu, bez nežiaducich otáčok. Náš špeciálny dizajn komory záveru obsahuje zabudovanú koľajnicu „Picatinny“ čím zjednodušuje použitie a výber montáže pre optiku.

Každý detail našej zbrane je premyslený a spracovaný s najväčšou starostlivosťou a dôrazom na kvalitu a funkčnosť.

 

a.e. precision

 

A.E. PRECISION: Zbrane, ktorým môžete dôverovať

Naša výroba je plne riadená počitačmi podlieha najprísnejším normám kvality, prešli sme prísne testy a sme hrdí na certifikáty na výrobu a predaj nášho radu HSS (.308 Win.) a odvodených radov HMS Caliber Series (.30-06 Spr.; 8 X57 IS). Naše pažby môžu byť drevenné, turecký orech výberovej kvality alebo plastové. Vždy vyrábame s dôrazom na kvalitu a štýl. Všet ky naše zbrane majú plazmonitridované hlavne, ktoré sú vyrábané firmou Lothar Walther Feinwerkzeugbau GmbH, zabezpečujúc vynikajúcu presnosť streľby (hlaveň testovacej zbrane mala po vystrelení 1500 rán rozptyl iba 21,6 mm). V A.E. Precision sme hrdí na našu slovenskú precíznosť a vášeň pre kvalitu. Naša práca je našou vizitkou a zárukou vašej dôvery.

Ďalšie články na blogu